Onderzoek naar autobrand

vrijdag 3 november 2017

Tilburg - Afgelopen nacht , vrijdag 3 november, brandde een auto uit aan het Jan Verassenplein. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek.

De hulpdiensten kregen rond 05.50 uur de melding van de autobrand. Agenten en brandweer gingen met spoed naar het Jan Verassenplein. De brandende auto is vermoedelijk door de brand gaan rollen en tegen een heg gereden. Agenten konden voorkomen dat een ander voertuig ook vlam zou vatten. Agenten waarschuwden omwonenden. Er zijn meerdere getuigenverklaringen opgenomen van buurtbewoners. De auto werd getakeld voor technisch onderzoek naar de toedracht. 

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben dit te delen. Dit kan:

- via e-mail buurtonderzoek.recherche.hart-van-brabant@politie.nl

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of via Team Criminele Inlichtingen

De politie is extra alert rondom autobranden in Tilburg. De autobranden vinden vooral plaats in de nachtelijke uren wat het vinden van getuigen niet gemakkelijk maakt. Na iedere autobrand wordt uitgebreid onderzoek gedaan door met omstanders en buurtbewoners te spreken. Autobranden leveren gevaar op in de woonomgeving en maken veel schade. Wij vragen buurtbewoners om mee te denken en hebben de volgende tips:

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulten | 112 alarmeringen Hulten | Goedkoop Tanken in Hulten | Supermarkten in Hulten | Weerbericht Hulten