Tilburg voor iedereen: wat heb je nodig om te kunnen meedoen? | Wijkcentrum Heyhoef

datum: dinsdag 14 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Tilburg voor iedereen  wat heb je nodig om te kunnen meedoen | Wijkcentrum Heyhoef

Onder het motto ‘Niets over ons zonder ons’ gaan we met elkaar in gesprek over drempels die je ervaart om ergens binnen te komen of om goede zorg, onderwijs of werk te krijgen. Heb je een fysieke, zintuigelijke, psychische of verstandelijke beperking? Of een chronische ziekte of dementie? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deelname is gratis, inclusief maaltijd.

Aanmelden kan via http://www.zorgbelang-brabant.nl/tilburg-voor-iedereen of telefonisch: 013 - 468 61 65 (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties). Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Namens de gemeente Tilburg zal wethouder Hans Kokke bij de bijeenkomsten aanwezig zijn.

Initiatiefnemers van Tilburg voor iedereen zijn: Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties (TOG), Stichting Zet, Zorgbelang Brabant, gemeente Tilburg, Sociale Raad Tilburg, Kiemuur, Hoormij, RIBW Brabant, Nederlandse vereniging voor Autisme, Wij staan op, Reumapatiëntenvereniging Tilburg e.o.

Aanleiding voor Tilburg voor iedereen is het VN-Verdrag voor rechten van mensen met een beperking, dat per 14 juli 2016 in Nederland geldt. Hierin is onder andere bepaald dat je recht hebt om zelfstandig te wonen, naar school te gaan, het openbaar vervoer te gebruiken en te werken.

bron: https://www.facebook.com/events/1531009636964244/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulten | 112 alarmeringen Hulten | Goedkoop Tanken in Hulten | Supermarkten in Hulten | Weerbericht Hulten